INNSPIRACE - 3/2022
Související produkty
Detailní popis produktu
Z obsahu
TIPY & OBJEVY
Vše, co nás v poslední době upoutalo na sítích i mimo ně. Zálohovatelné krabičky na jídlo, tip kde koupit překrásný porcelán i doporučení na skvělou kuchařskou show.
SEZONA CHŘESTU
Chřestová sezona je v plném proudu. Znáte rozdíly mezi jednotlivými druhy? Inspirujte se skvělými recepty od autorů známých kuchařek.
OMÁČKY A DIPY
Grilování bez nepřeberného množství různorodých omáček zkrátka není ono! Připravili jsme pro vás čtyři recepty na skvělé omáčky, které určitě ocení každý milovník grilování.
PIZZA NA GRILU
Na grilu si můžete připravit nejen steaky či zeleninu. Inspirujte se známou foodblogerkou a autorkou kuchařky Garden and kitchen a pochutnejte si na skvělé pizze, upečené na grilu.
ROZHOVOR S KARLEM JONÁKEM
S výrobcem kvalitních rostlinných olejů jsme si povídali o Českém kmínu i o jeho velkých plánech s olejovým mlýnem Petráveč, který buduje na Vysočině.
BEZOVÉ HODY
Nepropásněte bezovou sezonu a připravte si doma lahodný sirup, smažené květy či bezové vermuže.
NA JEHLÁCH!
Kdo by nemiloval špízy. Inspirujte se klasickými a netradičními kombinacemi pro vaši příští grilovací, zahradní slavnost.
HRAVÉ SALÁTY NA ČTYŘI ZPŮSOBY
Zeleninové saláty všeho druhu neodmyslitelně patří k létu i ke každé správné grilovačce. Zkuste letos kromě klasiky i recepty na hravé, barevné
a zdravé saláty z Luštěninové kuchařky Petra Klímy.
VEGGIE GRILOVÁNÍ
Co takhle přihodit na rošt rostlinné burgery či klobásky? Ať už sami rádi zkoušíte rostlinné alternativy, nebo očekáváte na návštěvu své přátele,
kteří zrovna neholdují masu, stačí se porozhlédnout ve vašem oblíbeném supermarketu. Poradíme vám, co vybrat.
23 TIPŮ PRO MILOVNÍKY GRILOVÁNÍ
Tipy, triky a vychytávky, které byste měli rozhodně znát, než zahájíte grilovací sezonu. Vše o přípravě, práci se surovinami i netradiční nápady na stolování.
ROZHOVOR S CHILLI TA THUY
S kuchařkou, soutěžící z pořadu Masterchef a účastnicí reality show Survivor jsme si povídali o tom, jaké jídlo jí připomíná dětství, proč prozatím nevydala svou vlastní kuchařku i jaké gastronomické sny a plány má do budoucna.
DO POSLEDNÍHO DROBKU!
S grilováním se bohužel velmi často pojí i vyhazování a plýtvání potravinami. Jitka Rákosníková ve své Recyklované kuchařce přichází s mnoha tipy a recepty, jak přebytky zužitkovat a vykouzlit z nich skvělá jídla.
S VÁŠNÍ PRO JÍDLO
Sladká tečka nesmí chybět! Foodblogerka Kaya pro Innspiraci připravila tři skvělé recepty na lehké, ovocné dezerty.
AMBIENTE
Inspirujte se recepty proslulých kuchařů z podniků Ambiente a přeneste tak trochu jedinečné atmosféry známých restaurací i k vám domů.
POCHOUTKY STŘEDOMOŘÍ
Jednou z nejbáječnějších věcí na cestování je ochutnávání lokálních receptů a surovin. Nejen daleké destinace, ale i Evropa nabízí nespočet gastronomických zážitků.